Controleer & herstart apparatuur, doe een storingscheck.

Een niet werkende internet verbinding kan verschillende oorzaken hebben. Heeft u onlangs iets gewijzigd binnen uw netwerk-omgeving of modem / router instellingen? Mogelijk dat dit storingen geeft binnen het netwerk. Daarnaast is er een kans aanwezig, dat uw internet leverancier (ISP) mogelijk een storing heeft. Dat valt onder andere hier te controleren. Daarnaast zou je alle bekabeling kunnen controleren, en al het netwerk apparatuur eens kunnen herstarten. Mocht dit tóch niet helpen, dan zijn wij altijd bereikbaar om je zo snel mogelijk weer online te krijgen.