Doe de speedcheck
Er kan een groot verschil zitten tussen de snelheidservaring van een bekabelde verbinding en een draadloze oplossing zoals Wi-Fi. Zit je bijvoorbeeld (te) ver van het acces point om op een wifi-verbinding te werken? Dan kan er vertraging optreden, door het slechte bereik. Echter kan er ook een probleem zijn met uw internet leverancier (ISP, bijvoorbeeld KPN of Ziggo). Vaak kunt u storingen en / of hinder terugvinden op de storingspagina van uw internet leverancier. Wij adviseren vaak om eerst een speedtest uit te voeren door hier te klikken. U krijgt dan inzicht in uw download snelheid in MB’s, uw vertraging in milliseconden & uw upload snelheid. Met deze gegevens krijgt u snel inzicht in de prestaties van uw internet verbinding. Ook kan het opnieuw opstarten van de router vaak helpen. Komt u er vervolgens nog niet uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.